Umijeće življenja

Zamislite da Vas je netko upitao kako zamišljate ideal življenja. O kakvoj se lokaciji radi? Je li u gradu ili u zelenilu? Kakav je prostor - stan ili kuća?

Naposljetku, zamislite kakav osjećaj Vaš idealni dom pobuđuje u Vama; većina nas se želi osjećati spokojno, sigurno. Želimo osjetiti ugodu, biti okruženi materijalima koji su ugodni na dodir, kvalitetni, elegantni, topli. Na sve to smo mislili kad smo odlučili sagraditi savršeni dom.

Htjeli smo grad i prirodu. Kuću i stan. Luksuz i kvalitetu uz najviše standarde gradnje, tehnologije, ekologije i energetske učinkovitosti.

Kako smo to postigli? Posvećenošću svakom pojedinom elementu življenja!

CPrivatnost

Zelenim krovovima i vrtovima željeli smo odmaknuti od klasičnog koncepta stanovanja te stanarima pružiti privilegiju življenja u kući s vlastitim zelenim oazama mira. Time smo osigurali privatnost, a dojam življenja u kući dodatno pojačali zasebnim ulazima iz vanjskog prostora u svaki stan.

DSigurnost

Svi stanovi opremljeni su najsuvremenijim protuprovalnim sustavom i omogućuju Vam kontrolu 24 sata. Pametnim telefonom ili tabletom, čak i kad niste kod kuće, možete upravljati svojim domom.

FHlađenje / grijanje i svježi zrak

Sustavom stropnog, zidnog, podnog grijanja i hlađenja osigurali smo stanarima najefikasniji i najugodniji način grijanja i hlađenja u skladu s najvišim svjetskim standardima, bez radijatora i klima jedinica koje nagrđuju estetiku prostora. Sustav rekuperacije omogućuje stalnu izmjenu zraka u prostoru bez energetskih gubitaka. Zrak, pročišćen od alergenata, i temperatura u stanu uvijek su optimalni, tijelu prirodni i zdravi za Vaš maksimalni osjećaj ugode.

GSmart Tehnologije

Konceptom „pametne kuće“ stanarima nudimo stan na dlanu. Iz samog stana ili s udaljene lokacije, putem tableta ili pametnog telefona, stanarima omogućujemo upravljanje cijelom kućom iz “fotelje” – upravljajte rasvjetom, grijanjem, hlađenjem, ventilacijom, kamerama, protuprovalnim sustavom, roletama...

HČiščenje

Centralnim usisavanjem omogućili smo stanarima jednostavan i zdrav način usisavanja bez dizanja prašine i s minimalno buke, a razbijačem kamenca olakšavamo borbu s tvrdom zagrebačkom vodom i neprivlačnim vodenim “mrljama”.

ISortiranje otpada

U suradnji s prirodom, stanarima smo osigurali bezmirisan, čist i estetski lijep sustav sortiranog zbrinjavanja otpada s kontrolom pristupa.
Molimo Vas rotirajte uređaj